În atenția membrilor activi ai filielei Ceccar Meamț .
Pentru respectare Standardului profesional 38 (condiții dezvoltare profesională continuă, desfășurare cursuri, testare membrilor, realizarea nr. de min. 40 ore / an necesare obținerii vizei anuale ) și în baza prevederilor Anexei 2, vă rugăm să analizați ,,CALENDARUL CURSURILOR PNDPC 2019,, , aici :Calendar cursuri PNDPC 2019

În atenția membrilor inactivi ai filialei Ceccar Neamț.
A. Pentru realizarea numărului de ore de pregătire profesională continuă anuală, aceștia au obligația de a particip, desfășura a se testa, și prezenta la filială la solicitarea vizei pe carnet, de dovezi în acest sens. Participarea la cursurile online se desfășoară pe platforma online , în baza unui ID + parolă opținute de la Corp anul trecut pe e-mail / Birou Tablou filiala Neamț.

B. Membrii Corp-ului care doresc să treacă de la statutul de membru inactiv la statutul de membru activ trebuie să îndeplinească CUMULATIV următoarele condiții :
-depune cerere scrisă la filială,
-depune cazierul judiciar,
-efectuează un curs de 20 ore, cu susținerea unui tesc și obținerea minimum nota 7. Cele 20 ore necesare trecerii la statutul de membru activ sunt efectuate în afara celor 40 ore CPD / an aferente obținerii vizei anuale.

CERERILE PENTRU CURSURI LE DESCĂRCAȚI SI COMPLETATI DE AICI :Cerere cursuri 2019
DESCARCATI, COMPLETATI, SCANATI SI TRIMITETI LA FILIALA PE E-MAIL (membrii care nu au transmis încă cererea)

După participarea la cursuri, darea testării finale și obținerea notei, membrilor participanți li se eliberează ,,Cerificate de absolvire,,. Membrii sunt rugați să se prezinte personal la filială pentru eliberarea, semnarea și ridicarea acestora.