În conformitate cu Anexa 2, pct.7,9,16,18 / Standard profesional 38 / 2015, Filiala Neamț organizeaza pentru membrii EC și CA care nu au onorat obligația de dezvoltare profesională continuă până la această dată, următoarele cursuri/acțiuni de dezvoltare profesională, pentru ca aceștia să poată beneficia de viza necesară exercitării profesiei pentru anul curent (bază pct.16/anexa2):
– 29.01.2019 (marti) ora 15.30, Piatra Neamț, Hotel Ceahlău, Sala Conferințe, etaj I (intrarea pe la recepție) ,, Contabilitate financiară. Fiscalitate.Spețe, cazuistică, modele,, lector Prof.univ. Botez Daniel
– 30.01.2019 (miercuri) ora 13.00, Piatra Neamț, Hotel Ceahlău, Sala Conferințe, etaj I (intrarea pe la recepție) ,, Fiscalitate,, : 1.Noutăți fiscale. Extinderea cotei de TVA de 5%. Impozitul reținut la sursă. Case de marcat facilități, termene, obligații. 2.Legislație Inspectoratul Teritorial de Munca Neamt: Contracte, timp muncă, munca nedeclarată. Registrul general de evidenta a salariatilor. SSM. 3.Legislație AJOFM Neamț : Formare profesională, șomaj, locuri de muncă
Membrii care au fost informați pe site și corespondență electronică și au primit consilere din partea BSDPC privind opțiunile de formare profesionlă, dar nu au trimis cererea de înscriere la cursuri 2019 sunt rugați să o facă urgent .
Cererea o gasiți aici :
Vă stăm la dispoziție pentru alte informații la sediul filialei, la telefon filială, pe e-mail ceccarneamt@ceccarneamt.ro, pe site www.ceccar-neamt.ro.