În atenția membrilor active.

Pentru respectare Standardului profesional 38 în anul 2020 (condiții de dezvoltare profesională continuă, desfășurare cursuri, testare membrilor, realizarea nr. de min. 40 ore / an necesare obținerii vizei anuale ) și în baza prevederilor Anexei 2, vă rugăm să analizați ,,CALENDARUL CURSURILOR PNDPC 2020,, , aici :  Calendar cursuri PNDPC 2020 și să participați la cursurile la sală organizate în acest sens.

CERERILE PENTRU CURSURI LE DESCĂRCAȚI SI COMPLETATI DE AICI : Cerere cursuri 2020  DESCARCATI, COMPLETATI, SCANATI SI TRIMITETI LA FILIALA PE E-MAIL (membrii care nu au completat această cererea)

După participarea la cursurile PNDPC la sală, în ultimele 15 min. se execute prezența și se dă testărea finală și obținerea notei. Membrilor participanți li se eliberează ,,Cerificate de absolvire,,. Membrii sunt rugați să se prezinte personal la filială pentru eliberarea,

 

În atenția membrilor inactivi ai filialei Ceccar Neamț.

  1. Pentru realizarea numărului de ore de pregătire profesională continuă anuală, aceștia au obligația de a participa, desfășura, și prezenta la filială la solicitarea vizei anuale pe carnet, de dovezi în acest sens, prin participarea la cursurile online ce sunt obligați a le desfășoară pe platforma online , în baza unui ID + parolă opținute anterior de la Corp pe e-mail / sau telefonic la Birou Tablou filiala Ceccar Neamț (E-mail : tablou@ceccarneamt.ro ) .
  2. Membrii Corp-ului care doresc să treacă de la statutul de membru inactiv la statutul de membru activ trebuie să îndeplinească CUMULATIV următoarele condiții : -depune cerere scrisă la filială, -depune cazierul judiciar, -efectuează un curs de 20 ore, cu susținerea unui tesc și obținerea minimum nota 7. Cele 20 ore necesare trecerii la statutul de membru activ sunt efectuate în afara celor 40 ore CPD / an aferente obținerii vizei anuale.