Stimate doamne, stimati domni
Experţi contabili, Contabili autorizaţi

Invitație
Ziua Națională a Contabilului Român – 13 iulie 2019
apasa aici:

La 98 de ani de la înființarea organismului profesional care reprezintă și gestionează profesia contabilă în țara noastră – Corpul Experților Contabili și Contabililor Autorizați din România (CECCAR), îmi revine onoarea de a vă invita să petrecem împreună cea de-a XV-a ediție a Zilei Naționale a Contabilului Român, eveniment ce va avea loc în data de 13 iulie a.c., începând cu ora 10.00, la Hotel Central Platza, Piatra Neamt- Sala Milenium.
2019 este al cincisprezecelea an în care sărbătorim profesia contabilă din România, aducând în atenție importanța acesteia pentru mediul economic, pentru societate. Secțiunea profesională a evenimentului se va desfășura sub tema Reglementarea: mit și adevăr. Externalizarea serviciilor financiar-contabile – argumente pro și contra, urmată de momentul festiv, care va întregi atmosfera unui eveniment ce ne oferă prilejul socializării într-un cadru special.
Ni se vor alătura, cu această ocazie, reprezentanți ai mediului de afaceri, ai instituțiilor și ai autorităților de reglementare, precum și alți parteneri de dialog ai CECCAR.
Dat fiind caracterul festiv al evenimentului, acesta va fi momentul oportun pentru decernarea premiilor Topului local al membrilor CECCAR, ocazie cu care vor fi premiați aceia dintre dumneavoastră care au obținut rezultate remarcabile în activitatea desfășurată anul trecut.
Așteptăm confirmarea participării dumneavoastră prin completarea formularului de înregistrare, termenul-limită fiind 8 iulie a.c.

Cu stimă,
Președinte filiala CECCAR Neamț
Huci Adrian-Vasile

Pentru o cât mai bună organizare, înscrierea membrilor pentru participare la eveniment se va face prin formularul de inregistrare care este disponibil aici:
(În momentul în care locurile disponibile la nivelul unei filiale se vor epuiza, nu va mai exista posibilitatea de a bifa în formularel de înscriere acea filială. Este foarte important ca fiecare membru să bifeze, în momentul înregistrării, filiala de care aparține.)

Ca de fiecare dată, vă reamintim că înregistrarea la evenimente este posibilă în limita locurilor disponibile. În cazul în care doriți să anulați confirmarea, este foarte important să ne anunțați cu minimum trei zile înainte de eveniment – la adresa de e-mail ceccarneamt@ceccarneamt.ro – pentru a putea oferi șansa altor colegi de a lua parte la eveniment.